Başkent Ankara'da geride bıraktığımız sene küresel iklim değişikliği nedeniyle çok sayıda sel felaketi yaşanmıştı. Aniden bastıran sağanak yağışlar sel ve su baskınlarına neden olurken Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri bu sene istenmeyen olayların yaşanmasını önlemek amacıyla yağmursuyu ızgara temizliklerine erken başladı.
BEKLENEN BAHAR YAĞMURLARI İÇİN YAĞMURSUYU IZGARA TEMİZLİKLERİ BAŞLADI!
Türkiye küresel iklim değişikliği nedeniyle çok zor bir yıl yaşamış, yaz ayı son derece kurak ve sıcak geçerken bahar ayında ise aniden bastıran lokal yağışlar beraberinde çok sayıda sel ve su baskını felaketi getirmişti. Yaşanan fırtınalar ve sel felaketleri can alırken Başkent Ankara'da can kaybı yaşanan iller arasında yer almıştı.
ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Çankaya ilçesinde olası su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu ızgara temizlik çalışmalarına devam ediyoruz." ifadelerine yer verilerek alt yapı çalışmalarının başladığı ifade edildi. Güdül, Pursaklar, Altındağ, Keçiören, Yenimahalle ve Eryaman başta olmak üzere ASKİ ekipleri yağmur suyu ızgaralarını il genelinde temizlemeye devam ediyor. Trafik yoğunluğu olan caddelerde ekipler trafiği aksatmamak için çalışmalarını gece yarısından sonra gerçekleştiriyor.
Değerli HaberAnkara.com okurları,
HaberAnkara.com ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da HaberAnkara.com sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılamaz.
HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, HaberAnkara.com bu sorumluluğu üstlenmez.
HaberAnkara.com'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.