Ankara’da 350 motosiklet tutkunundan Gaziler Sürüşü etkinliği

Ankara’da 350 motosiklet tutkunu Gaziler Haftası kapsamında “Gaziler Sürüşü” etkinliği düzenledi. Türkiye’nin dört bir yanından Başkente gelen 350 Harley Davidson tutkunu başkent semalarında tur attı.

Ankara’da 350 motosiklet tutkunundan Gaziler Sürüşü etkinliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Harley Davidson Sahipleri Ankara Chapter Yönetimi, Gaziler Hastası kapsamında düzenlediği etkinliğe ilişkin dikkat çeken görüntüler geldi.

350 motosiklet tutkunu gaziler, gazi ve şehit yakınlarını motosikletlerinin arkalarına alarak Başkent tutu yaptırdı. Ortaya renkli kareler çıktı.

ANKARA TURU SONRASINDA ANITKABİR’E GİTTİLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Harley Davidson Sahipleri Ankara Chapter Yönetimi, Gaziler Haftası dolayısıyla ‘Gaziler Sürüşü’ etkinliği düzenledi. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen sürüş etkinliğine Türkiye’nin dört bir yanından gelen 350 motosiklet tutkunu katıldı. Motorcular, şehit yakınları ve gazilerle birlikte Ankara turu yaptıktan sonra Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Ankara’da 350 motosiklet tutkunundan Gaziler Sürüşü etkinliği

BAŞKENT TURU YAPTILAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Gaziler Sürüşü” etkinliğine destek verdi. Harley Davidson Sahipleri Ankara Chapter Yönetimi tarafından düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından Başkente gelen 350 Harley Davidson tutkunu, motorlarının arkasına gazileri, gazi ve şehit yakınlarını alarak Başkent turu yaptı.

350 motosikletçinin katıldığı etkinlik sonrasında Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıldı. Düzenlenen etkinliğe ilişkin Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER