Ankara Halk Ekmek glütensiz sıcak simit satışı ve siparişi duyurusu yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı glütensiz sıcak simit satışı ve sipariş verme duyurusu yayımladı. ABB tarafından sunulan hizmette çölyak hastaları için sipariş verme dönemi başladı.

Ankara Halk Ekmek glütensiz sıcak simit satışı ve siparişi duyurusu yaptı

Çölyak hastalığı nedeniyle sadece glütensiz ürünleri tüketen kişilere yönelik olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi devreye girmiş ve Halk Ekmek üretime başlamıştı. Halk Ekmek tarafından aylık olarak yapılan duyuru ile glütensiz sıcak simit ve diğer ürünlerin siparişleri alınarak üretim gerçekleştirilen Ekim ayı siparişleri için beklenen açıklama yapıldı.

ABB HALK EKMEK EKİM AYI İÇİN GLÜTENSİZ SICAK SİMİT VE ÜRÜN SİPARİŞİ ALMAYA BAŞLADI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek tarafından yayımlanan duyuruda "Çölyak hastalarımız için 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 10:00 ile 13:00 arasında Başkent Market GİMAT şubemizde glütensiz sıcak simit satışı gerçekleştireceğiz.

Ankara Halk Ekmek glütensiz sıcak simit satışı ve siparişi duyurusu yaptı

Çölyak hastalarımız etkinlik öncesinde glütensiz sıcak simit ve diğer ürünlerimizden sipariş vermeleri halinde aynı gün ürünleri kendilerine teslim edilecektir.

Müşterilerimiz hafta içi mesai saatlerinde 0312 592 9350 numaralı hattımızı arayarak başta simit olmak üzere diğer glütensiz ürünlerimizden sipariş verebilirler" ifadelerine yer vererek Ekim ayı için siparişlerin alınmaya başlandığını duyurdu. Sipariş veren çölyak hastaları 6 Ekim tarihinde Halk Ekmek Gimat şubesi üzerinden kendileri için özel olarak hazırlanan ürünlerini aynı gün teslim alabilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER