Ankara Filenin Sultanları için tek yürek olacak! Herkes çağırıldı

Büyük turnuvalarda aldıkları başarılar ile Türkiye'nin adını dünya voleybol tarihine altın harflerle yazdıran Sultanlar eksik olanı tamamlamak istiyor. Bu heyecanı hep beraber yaşamak ve takımlarına destek olmak isteyen Ankaralılar için ABB önemli bir paylaşımda bulundu.

Ankara Filenin Sultanları için tek yürek olacak! Herkes çağırıldı

2024 Paris Olimpiyat oyunlarında kendilerinden madalya beklentisi çok yüksek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı bir kez daha bir destan daha yazıyor. Fransa'daki olimpiyatlarda maçlarda büyük bir mücadele gösteren Filenin Sultanları son olarak Çin'i 5 periyot süren maçta 3-2 mağlup etmişti.

SULTANLARDAN BÜYÜK GURUR

Maç sonunda duygusal anlar yaşayan Sultanlar kendilerine desteğin sürmesini, altın madalya ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını söylemişlerdi. Türkiye'de voleybol sporuna olan ilgisini artıran Voleybolcularımız bu akşam olimpiyatlarda finale çıkmak için İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Filenin Sultanları İtalya ile grup aşamasında da karşıya gelmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımımız mücadeleden 3-0 yenik ayrılmıştı.

Ankara Filenin Sultanları için tek yürek olacak! Herkes çağırıldı

ABB'DEN CANLI MAÇ YAYINI HİZMETİ

Türkiye'nin bir kez daha milli duygularının tavan yapmasına neden olan Türkiye - İtalya Voleybol maçı için Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altınpark, Atatürk Orman Çiftliği ve BAKAP'ta dev ekran kuracağını açıkladı.

Saat 21:00'da başlayacak mücadele zamanı söz konusu alanlarda yoğun bir kalabalığın olması bekleniyor. Ankara ve Türkiye merakla maçın başlamasını bekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER