Ankara Büyükşehir Belediyesinin milli maçlar için kurduğu ekranlara yoğun ilgi

ABB futbol müsabakası olmasının ötesinde milli duyguların yoğun olarak yaşandığı A Milli Futbol Takımı maçlarını yayınlamayı sürdürüyor. AOÇ Doğal Yaşam Parkına kurulan dev ekrana yoğun ilgi gösteriliyor.

Türkiye A Milli Futbol Takımı bir kez daha ülke genelinde mutluluk yaşatmayı başardı. Bizim Çocuklar İzmir'de karşı karşıya geldiği İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun attığı 3 gol ile mağlup etti.

Ankara halkı da milli takıma ekran başına geçerek destek verdi. Başkentlilerin maçı birlikte seyretmek için toplandığı alanlardan birisi Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı oldu. ABB tarafından kurulan dev ekranda hep birlikte maçı takip eden vatandaşlar galibiyete birlikte tanık olmanın mutluluğunu yaşadı.

BAŞKANLARDA MAÇI VATANDAŞLARLA BERABER İZLEDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'da vatandaşlarla beraber Türkiye - İzlanda maçını takip etti. Maçı seyretmek için gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen başkanlar atılan her golde büyük bir sevinç yaşadı. Türkiye'nin Uluslar Ligi B grubunda almış olduğu galibiyet güzel anlar yaşanmasına neden oldu.

Millilerimiz bir sonraki maçlarını Ekim ayında oynayacak. Yaz aylarında da milli maçları şehir genelinde kurulan dev ekranlarda yayınlayan ABB'nin ilerleyen dönemlerde de bu programına devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberankara.com