Ankara Büyükşehir Belediyesine istek ve şikayetler için nasıl ulaşılır? Başkent 153 ne işe yarar

Ankara'da yaşayan vatandaşlar gün çeşitli sorunlar yaşayabiliyor. Bu nedenle sorununun ya da beklentisinin ABB tarafından çözüleceğini düşünen bireyler nereye başvurması gerektiğine dair araştırmalarda bulunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesine istek ve şikayetler için nasıl ulaşılır? Başkent 153 ne işe yarar

Ankara halkının kendilerine daha kolay bir şekilde ulaşması ve taleplerini daha hızlı bir şekilde iletmesi adına hizmete sokulan ALO 153 Mavi Masa günümüzde Başkent 153 adıyla hizmet veriyor. Teknolojinin beraberinde getirdiği özellikleri Ankara için daha etkili hizmet ve geri dönüş almak adına kullanan ABB yönetimi vatandaşlara Başkent 153 ile cevap veriyor.

BAŞKENT 153 NASIL KULLANILIR?

Ankara'da yaşayan ve herhangi bir şikayetini ya da bir beklentisini ABB'ye hızlı bir şekilde iletmek isteyen vatandaşlar günün her anında cep telefonlarından 153'ü tuşlayarak ilgili kişilerle irtibat kurabiliyor.

Sorununu internet üzerinden iletmek isteyenler www.baskent153.com üzerinden, Whatsapp üzerinden mesajla iletmek isteyenler ise 0312 153 00 00 telefon numarası ile işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ankara halkı bu hizmet ile gördüğü olumsuzluğu ihbar edebiliyor, istediği hizmeti ilgililere ulaştırabiliyor.

Başkent 153 hizmeti ücretsiz bir şekilde şehir halkının hizmetinde bulunmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi hizmeti olarak vatandaşların hizmetinde olan Başkent 153 zaman içinde değişerek ve güncellenerek hizmet politikasını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER