Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım başvurularıyla ilgili önemli duyuru

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönelik yardım başvurularıyla ilgili önemli bir duyuruda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım başvurularıyla ilgili önemli duyuru

Sosyal ve kültürel hizmetleriyle öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi, huzurlu, eşit ve sosyal bir kent yaratımında önemli kilometre taşları edinebilmek adına çeşitli faaliyetler düzenlerken, vatandaşları da önemli konularda bilgilendirmeyi sürdürüyor.

ART NİYETLİ HESAPLARA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden ekonomik sıkıntı yaşayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönelik yardım başvurularıyla ilgili önemli bir duyuru yaptı. Duyuru metninde yardım başvurularının Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) Sosyal Hizmetler sayfası üzerinden yapılması ve kişisel verileri kötüye kullanan art niyetli hesaplara dikkatli olunmasına vurguda bulunulurken şu ifadeler kullanıldı:

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yardım başvurularıyla ilgili önemli duyuru

“ÖNEMLİ DUYURU

Ankara il sınırları içinde ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yapılan yardım başvuruları: https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr adresi üzerinden kabul edilmektedir.

Kişisel verileri ele geçirmek adına belediyemizin adını kullanarak başka sitelere yönlendirme yapan art niyetli kişilere karşı dikkatli olunmasını ve itibar edilmemesini önemle rica ederiz.”

SAHTE REKLAMLARA DA DİKKAT

ABB, belediye başkanı Mansur Yavaş’ın sesi ve görüntüleri kullanılarak sahte reklamlar yapıldığına yönelik de vatandaşları art niyetli hesaplara karşı sosyal medya hesapları üzerinden uyarmıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER