Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz yoga atölyesi!

Ankaralıların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için sportif faaliyetlerini destekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ücretsiz yoga atölyesi düzenleyeceğini duyurdu. Tarih belli oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz yoga atölyesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu sportif kurslar tüm hızı ile devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi. ABB tarafından Uğur Mumcu Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Yoga Atölyesi'nin başlayacağı duyuruldu. Sınırlı sayıda kişinin yararlanacağı atölyede sadece yüz yüze yapılan başvurular kabul edilecek.

ABB'NİN YOGA ATÖLYESİ İÇİN BAŞVURU BAŞLADI!

ABB'nin Uğur Mumcu atölyesi ile birlikte düzenlediği Yoga Atölyesi için beklenen açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Ücretsiz Yoga Atölyesi! Uğur Mumcu Vakfı iş birliğiyle düzenlediğimiz YOGA ATÖLYESİ başlıyor." denilerek kursun başlangıç tarihi 8 Ekim 2024 ve ilk ders saati ise 14:30 olarak ilan edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz yoga atölyesi!

Dersler her hafta Salı ve Cuma günleri olmak üzere haftada 2 gün düzenlenecek. Saat 14:30 itibariyle başlayacak olan yoga dersleri ABB'nin Çayyolu'nda yeni hizmete açmış olduğu Büyükşehir Genç Akademi'de verilecek. Sınırlı sayıda kişinin yararlanabileceği ücretsiz yoga dersleri için kayıtlar ise yüz yüze yapılacak. Açılacak olan kurslardan yararlanma imkanı elde eden şanslı kişiler daha esnek bir vücuda kavuşurken aynı zamanda zihinlerini de sakinleştirme fırsatı yakalayacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER