Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralılara sıcaklıklar düşecek uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaralılara önemli bir duyuru yapılarak hava sıcaklıklarının düşeceği bildirilerek acil durumlar için yardım hattının aktif olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralılara sıcaklıklar düşecek uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Ankara’da keskin sıcaklık düşüşleri meydana gelecek. Bu bilginin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi hemen harekete geçti. Vatandaşlara erken bir uyarı yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi onlardan dikkatli olmalarını isterken olumsuz durumlarda ne yapacakları da bildirildi.

BÜYÜKŞEHİR'DE UYARI YAPILDI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte, Ankara’da önümüzdeki hafta 12 ila 2 derece arasında, bazı bölgelerde eksi değerlere kadar düşüş beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemizin acil durumlar için yardım hattı aktif olacaktır. Özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını rica ederiz.”

TARİHLER İLAN EDİLDİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu uyarının başlangıç tarihi 17 Etkim 2024 olarak duyurulurken bitiş tarihi ise 21 Ekim 2024 saat 12:00 olarak ilan edildi. Bu tarihin sonrasına ait Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yeni bir değerlendirmesi olması durumunda Ankara Büyükşehir Belediyesi o konuda da hızlı bir şekilde vatandaşlara duyuru yaparak yeni bir uyarıda bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralılara sıcaklıklar düşecek uyarısı!

YARDIM HATTI AKTİF OLACAK

Ankara’da sıcaklıkların düşmesi ile beraber bazı vatandaşlar zor durumda kalabilecekler. Bu kişilerin yanında yine Ankara Büyükşehir Belediyesi olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım hattına yapılacak olan her çağrı titizlik ile değerlendirilecek ve vatandaşların yardımına gidilerek sorun yaratan durumlar giderilmeye çalışılacak. Özellikle soğukta kalacak olan vatandaşlar bu konuda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yardım talep edebilecekler.

SONRAKİ HABER