Ankara Büyükşehir Belediyesinden ailelere ekmek desteği gerçekleştirildi

Ekonomik sıkıntıların devam ettiği dönemde ABB'nin vatandaşa olan destekleri devam ediyor. Ankara'da vatandaşlara sosyo-ekonomik destek veren ABB, ailelere ekmek desteği gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden ailelere ekmek desteği gerçekleştirildi

Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle enflasyonun artışı da kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Peş peşe ardına gelen zamlar, market raflarından faturalara kadar yansımaya devam ediyor. Bu durumda vatandaşların bütçe dengesini korumak adına da çeşitli yardım programlarına imza atılıyor.

Başkent Ankara'da yapılan yardım programlarına olan ilgi devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) açıklama geldi. ABB tarafından gelen açıklama kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan ekmek desteğine ilişkin açıklama geldi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE EKMEK DESTEĞİ

ABB'nin konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Sosyal belediyeciliğin örneği olan kentimizde, vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi. ABB tarafından sosyal destek alma şartlarını taşıyan 19 bin 933 aileye ekmek desteğinin 25'nci kez ulaştığı bildirildi. Başkent Kart aracılığıyla yapılan destek ödemesinde toplam harcanan miktar 26 milyon 572 bin 300 TL destek ödemesi yapıldığı ifade edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden ailelere ekmek desteği gerçekleştirildi

''Ankara’da kimse yalnız değil, dayanışmamızla her zaman yanınızdayız.'' ifadelerine yer veren ABB, bugün de Başkent Kart aracılığı ile hesaplara ekmek desteği ödemesini yatırmış oldu.

SONRAKİ HABER