Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini 2 ilçede başlatıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki faaliyetlerine devam ederken öğrencilere yönelik projelerini açıklamaya da devam ediyor. YKS'nin ardından üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih desteği sağlayacağını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 ilçede tercih günleri programını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini 2 ilçede başlatıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), eğitime olan desteğini sürdüreceğini devam ederken öğrencilere yönelik pek çok açıklama yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda kentte başlattığı tercih günlerine devam edeceğini açıklayan ABB'den 2024 yılına özel yeni bir açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılım sağlayan öğrencilere yönelik Beypazarı ve Kahramankazan ilçelerinde ücretsiz ‘Üniversite Tercih Günleri’ne ev sahipliği yapacaklarını açıkladı.

ABB'NİN ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE TERCİH GÜNLERİ BAŞLIYOR

YKS'ye katılım sağlayan adayları kapsayan bir duyuruya yer veren ABB, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden açıklama yaptı. ''Kariyer yolculuğunuzda yanınızdayız!'' diyen ABB, ''YKS'ye giren tüm öğrencilerimize müjde! 29-30 Temmuz 2024 tarihlerinde Beypazarı ve Kahramankazan Aile Yaşam Merkezlerimizde ücretsiz "Üniversite Tercih Günleri" düzenliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

ABB, 29 - 30 Temmuz 2024 tarihlerinde Beypazarı Aile Yaşam Merkezi'nde olacaklarını ifade etti. (Hacıkara Mah. Alparslan Türkeş Bulvarı No:25, Beypazarı)

Bunu takiben aynı tarihte Kahramankazan ilçesinde de Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi'nde tercih günlerine ev sahipliği yapılacağı bildirildi. (Fatih Mah. Ankara Bulvarı No:295, Kahramankazan)

Ankara Büyükşehir Belediyesi üniversite tercih günlerini 2 ilçede başlatıyor

ABB tarafından yapılan açıklamanın devamında ''Eğitim koçlarımız, üniversite tercihlerinizde dikkat etmeniz gereken hususlar, mesleki yönlendirme ve kariyer planlaması konularında rehberlik hizmeti verecekler. Yoğun talepten dolayı randevu ile hizmet verilecektir.'' denilirken randevu almak için

  • Beypazarı Aile Yaşam Merkezi: (0312) 762 66 36
  • Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi: (0312) 507 39 64 - 68 iletişim numaralarının aranabileceği ifade edildi.
SONRAKİ HABER