Ankara Büyükşehir Belediyesi otopark alanı kiralama ihalesi düzenleyecek!

16 Eylül 2024 Pazartesi tarihli Resmi Gazete ile Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmaz kiralama işi ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. ABB'nin yapacağı ihale ile 65 şarj istasyonu için 130 otopark alanı kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi otopark alanı kiralama ihalesi düzenleyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihaleleri düzenlemeye devam ederken bunlardan biri daha duyuruldu. 16 Eylül 2024 Pazartesi tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu kapsamında mülkiyeti ABB'ye ait olan 65 adet elektrikli şarj istasyonuna ilişkin 130 otopark alanı ve açık alanın 5 sene boyunca kiraya verileceği açıklandı.

ABB ELEKTİRİKLİ ŞARJ İSTASYONU KİRALAMA İHALESİ DÜZENLEYECEK!

Resmi Gazete ile yayımlanan duyuru kapsamında "Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, aşağıdaki listede yer alan Şehrin Muhtelif Yerlerinde Bulunan 65 (Altmışbeş) Adet Elektrikli Şarj İstasyonuna İlişkin 130 (Yüzotuz) Adet Otopark Alanı ve Açık Alanının Kiraya Verilmesi, aşağıdaki tabloda yazılı süre ve bedeller üzerinden 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. Maddesi doğrultusunda kapalı teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır." denilerek ihale düzenleneceği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi otopark alanı kiralama ihalesi düzenleyecek!

İhaleye katılmak isteyen kişi ya da kurumların şartnameye uygun olara hazırlamış oldukları teklif mektuplarını en geç 3 Ekim 2024 saat 12:00'ye kadar ABB Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı'na tesilm etmiş olmaları şartı aranacak. Düzenlenecek olan ihalede açılacak olan zarflar sonrasında en yüksek teklif sahibi elektrikli şarj istasyonlarını işletme hakkını 5 seneliğine kazanmış olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER