Ankara Büyükşehir Belediyesi okullarda temizliğe başladı!

Okullarda yaşanan temizlik ve hijyen sorunları nedeniyle destek kararı alan Ankara Büyükşehir Belediyesi, söz verdiği üzere okullarda temizlik malzemesi ve hizmetine başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi okullarda temizliğe başladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, okullarda yaşanan temizlik ve hijyen sorunları nedeniyle okullara destek yapma kararı aldıklarını duyurmuştu. Yapılan açıklamanın ardından Ankara il genelinde çok sayıda okul başvuru yaparken Cumartesi günü itibariyle okullarda temizlik çalışmaları başladı.

ABB OKULLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "Okullarımıza Çifte Destek: Malzemesi de Temizliği de Bizden! Başkentimizin okullarına hem temizlik malzemesi sağlıyor hem de hijyenik ortamlar oluşturuyoruz.

‘Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek’ projemizle; okullarımıza ücretsiz temin ettiğimiz temizlik malzemelerinin yanında, her hafta sonu mesai arkadaşlarımızla okullarımızı temizlemeyi hedefliyoruz." diyerek başvuru yapan okullara hem temizlik malzemesi hem de temizlik hizmeti desteği sağlayacaklarını duyurmuştu. Yapılan açıklamanın ardından ilk olarak 632 okulun temizlik desteği başvurusu yaptığı belirtilmişti.

ABB bünyesinde yer alan ekipler bugün itibariyle talepte bulunan okullarda temizlik malzemesi ve hizmeti desteğinde bulunmaya başladılar. Başvuru yapan okullar arasında sırayla temizlik desteği verilecek. ABB Başkanı Yavaş yapmış olduğu açıklamasında her hafta Cumartesi ve Pazar günleri en az 50 okul olmak üzere okulları temizleyeceklerini belirtmişti. Çalışmalar başlamış oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER