Ankara Büyükşehir Belediyesi kandil simidi dağıttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri bugün pek çok adreste Mevlid Kandili sebebi ile kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kandil simidi dağıttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi bugün idrak edilen Mevlid Kandili sebebiyle belirli adreslerde kandil simidi dağıttı.

FARKLI ADRESLERDE KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

ABB, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Kızılay, Kalecik, Dutluk, Sincan, Yenimahalle ve Şentepe gibi çeşitli pek çok adreste kandil simidi dağıtıldığı açıklandı.

Müslüman alemi için çok önemli olan bugüne ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri kandil simidi dağıttı. Belediye sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, Mevlit Kandili nedeniyle Hacı Bayram Veli Camii’si, Kızılay, Sincan Lale Meydanı, Keçiören Dutluk, Kalecik, Hüseyingazi ve Yenimahalle Şentepe de kandil simidi dağıttı.

Mevlit Kandilimiz mübarek olsun”

Ankara Büyükşehir Belediyesi kandil simidi dağıttı

MEVLİD KANDİLİ ÖNEMİ NEDİR?

İslamiyette çok önemli bir yeri olan Mevlid Kandili gecesinde Hz. Peygamberimiz Muhammed’in dünyaya teşrif ettiği ifade edilmektedir. Hicri rebiülevvel ayının da on ikinci gecesi olması açısından önemli bir yeri bulunan Mevlid Kandili için Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER