Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkında Sanat Günlerine başladı

Ankara'nın sembol yerlerinden olan Gençlik Parkı kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ABB tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan sanat günleri 27 Eylül'e kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkında Sanat Günlerine başladı

1943 yılından beri Ankara'nın kalbinde varlığını sürdüren Gençlik Parkında ABB tarafından sanat dolu bir hafta geçirilmesi için harekete geçilmişti.

SANAT SEVERLER İÇİN ÖNEMLİ BİR HAFTA

ABB yönetimi sosyal medya hesapları üzerinden 20-27 Eylül tarihleri arasında her gün saat 16:00 - 20:00 tarihleri arasında Gençlik Parkında sanat etkinlikleri düzenleyeceklerini açıklamıştı.

Sanat atölyeleri, sergiler ve Kent Orkestrası gibi programların olduğu Sanat Günleri Cuma günü itibariyle başladı. Ankara'da yaşayan sanat severler Gençlik Parkında kurulan alanlarda sanat dolu anlar yaşamaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkında Sanat Günlerine başladı

"GENÇLİK PARKI YENİDEN CANLANIYOR"

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından "Sanatın tüm renkleriyle Gençlik Parkı Yeniden Canlanıyor" diyerek devam eden Sanat Günlerinden görseller paylaştı. ABB "15 sanatçı ve 10 asistandan oluşan 25 kişilik ekibin atık malzemelerden geri dönüşüm ile yarattığı eserler, parkın çeşitli noktalarında sergilenecek. Tüm sanatseverleri Gençlik Parkı'na bekliyoruz" diyerek vatandaşları bir kez daha bu programa katılmaya çağırdı.

Her yaştan vatandaşın katılabileceği Gençlik Parkı Sanat Günleri önümüzdeki Cuma günü sona erecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER