Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Mert Demir ve Ebru Gündeş konseri yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Mert Demir ve Ebru Gündeş konserinin düzenleneceği açıklandı. Konser saati ve yeri belli oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Mert Demir ve Ebru Gündeş konseri yapılıyor!

Türkiye Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanırken pek çok il ve ilçe belediyesi konser programlarını duyurmuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından da başkent Ankara'ya yakışır şekilde çok sayıda etkinlik düzenleneceği ilan edilmişti. Ankara Kahramankazan'da yaşanan hain terör saldırısı sonrasında ABB alınan kararla konserlerin iptal edildiğini duyurmuştu.

MERT DEMİR KONSERİ İPTAL Mİ EDİLDİ, OLACAK MI, BUGÜN KONSER VAR MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada "Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlamaları kapsamında, sevilen şarkılarıyla Mert Demir Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda Başkentlilerle buluşuyor. Bu özel akşamda, müziğin ritmiyle dolu bir kutlama yapmaya hazır olun!" diyerek konserin yapılacağını ilan etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Mert Demir ve Ebru Gündeş konseri yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada konserin bugün yani 28 Ekim 2024 Pazar günü saat 19:30 itibariyle yapılacağı duyurulurken konser yeri olarak yine Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı alanı duyuruldu. Konser için ulaşım imkanı da sunacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Zafer Çarşısı önünden 15:00'ten 24:00'a kadar ring seferleri düzenlenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Mert Demir ve Ebru Gündeş konseri yapılıyor! - Resim : 2

Teröre inat, Cumhuriyeti daha büyük bir coşku ile kutlamak isteyen vatandaşların yoğun talebi nedeniyle belediyenin konserleri düzenleme kararı aldığı ifade edilirken yarın düzenleneceği daha önce ilan edilen Ebru Gündeş konseri hakkında da beklenen açıklama geldi. Ebru Gündeş konserinin de daha önce açıklanan tarih ve saatte yapılacağı belirtildi. Konser 29 Ekim 2024 Salı günü AOÇ Doğal Yaşam Parkı'nda saat 19:30'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER