Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarımı, tarımsal faaliyetleri ve çiftçiyi desteklemek adına çalışmalarına devam ediyor. Kırsal kesime yönelik çalışmalarını sürdüren belediye, çiftçiye mazot desteği müjdesi verirken başvuruların da alınmaya başladığını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak

Yerel bazda en kapsamlı mazot desteğini gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 2024 yılında da çiftçilere mazot desteğinde bulunacağını duyurmuştu. Yapılan duyurunun ardından çiftçiler destekle ilgili bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarını sürdürürken beklenen açıklama geldi.

Kırsal kalkınma projelerini hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli üreticilere can suyu olacak desteklerinden birinin daha başvurularını almaya başladı. ‘Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli’ ile çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da çiftçilere destek olmaya devam edecek.

ANKARALI ÇİFTÇİYE MAZOT DESTEĞİ BAŞLIYOR

ABB'nin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter ) üzerinden yapılan açıklamada ''Üreten Başkent için çiftçimize verdiğimiz destekler sürüyor. “2024 Yılı Güz Dönemi Mazot Desteği” kapsamında; traktör ruhsatı ve çiftçi kayıt belgesi olan üreticilerimize;

En az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden olmak üzere destekleme yapılacaktır.

Başvurular için; http://baskenttarim.ankara.bel.tr'' ifadeleri yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak

Çiftçiye mazot desteği vereceğini açıklayan ABB, başvuruların online olarak alınacağını ve Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı olan çiftçilere destek verileceğini bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçilere mazot desteği sağlayacak - Resim : 2

Başvuruların ''http://baskenttarim.ankara.bel.tr'' adresi üzerinden alınacağını bildiren ABB, 27 Temmuz 2024 - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacağı kaydedildi.

SONRAKİ HABER