Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankapark'ta kafe açacaklarını duyurdu

Ankara'nın yakın dönemde hayata geçirilen en önemli projelerinden olarak gösterilen Ankapark istenilen şekilde sonuçlanmamıştı. Yüzbinlerce metre kare alana kurulan ve milyonlarca dolar harcanan Ankapark kısa süre içerisinde kapanmıştı.

Dönemin ABB Başkanı Melih Gökçek tarafından yapımına başlanan Ankarapark uzun süren yapım sürecinin ardından 2019 yılında ziyarete açılmıştı. Ziyaretçi sayısının düşük oluşu ve beklenilen ilginin alınamamasından dolayı Ankapark iflas etmiş ve kapanmıştı.

Uzun yıllardır kapalı olan ve 2022 yılında ABB'ye devredilen Ankapark ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Ankapark'ta belediye şirketi olan Belpa tarafından bir kafe açılacağı açıklandı.

AÇILIŞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Konu ile ilgili konuşan Belpa İşletmeler Müdürü Uğur Işık "Bir şubemizi Ankapark'ta açmış bulunmaktayız. Yaklaşık 900 metre kare bir alanda hizmet vermeye hazır durumdayız. Vatandaşlarımızı her şubemizde olduğu gibi uygun fiyatlı, kaliteli ve hijyenik ürünlerle buluşturmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Şu an resmi olarak açılışı gerçekleştirilmeyen Ankapark'taki kafe ile ilgili çalışmalar devam ediyor. ABB tarafından açılan kafe ve işletmelere son dönemde ilginin yüksek olması ve Ankpark'ın son durumunun merak edilmesinden dolayı kafeye ilginin yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com