Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 Zabıta alımı başvuruları başladı

Ankara'da yaşayan ve iş arayanlar için geçtiğimiz günlerde önemli bir duyuru yapılmıştı. ABB bünyesinde çalışacak 133 adet zabıta personeli alınacağı açıklanmıştı. Beklenen gün geldi ve adaylar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 Zabıta alımı başvuruları başladı

İş arayan insanlar için devlet kurumlarında iş sahibi olmak büyük önem taşıyor. İlgili kurum ve kuruluşlarda ihtiyaçlarına göre çeşitli dönemlerde alım ilanları paylaşıyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS puanı üzerinden 133 personel alımı yapacağını ve başvuruların 3 Ekim itibariyle başlayacağını duyurmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 Zabıta alımı başvuruları başladı

SÜREÇ BAŞLADI

Duyurudan haberi olan vatandaşlar da yapılacak alımda kendilerinin de olması adına bugünden itibaren ilk olarak ankara.bel.tr adresinden online olarak başvuru yapmaya başladılar. Online başvurusunu yapan adaylar gerekli belgeler ile birlikte Atatürk Sergi ve Spor salonuna gittiler.

BAŞKAN YAVAŞ'TAN BİLGİLENDİRME PAYLAŞIMI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta bugün başlayan Zabıta personeli alımı başvuruları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Başkan Yavaş "Belediyemiz 133 zabıta alımı için ilana çıktı. KPSS puanı ile 133 zabıta memuru alımı gerçekleştirecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, 3-11 Ekim 2024 tarihleri arasında http://ankara.bel.tr adresinden online başvuru yaptıktan sonra gerekli belgelerle Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'na şahsen başvurularını iletebilirler" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 Zabıta alımı başvuruları başladı - Resim : 2

MÜLAKAT GÜNÜ BELLİ OLDU

3 Ekim'de başlayacak ve 11 Ekim'de sona erecek başvuruların ardından adaylar için bir de mükalat aşaması olacak. 18-24 Ekim tarihleri arasındaki mülakatlara katılan adaylar arasından belirlenecek 133 kişi zabıta olarak görev yapmaya başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER