Ankara 2024 Olimpiyatlarında 11 Sporcu ile temsil edilecek

26 Temmuz'da başlayacak olimpiyat oyunları öncesinde ülkeler son hazırlıklarını yapıyor. Türkiye'de büyük bir heyecanla sporcularının nasıl bir sonuç alacağını bekliyor.

Ankara 2024 Olimpiyatlarında 11 Sporcu ile temsil edilecek

Yurdun dört bir yanında sevgi gösterilerinin yapıldığı sporculara Ankara halkıda yanlarında olduğunu ifade eden mesajlar gönderiyor. Sportif anlamda bir çok defa şehri gururlandıran Ankara'nın sporcularının bir kez daha yüzleri güldürmesi bekleniyor.

ASKİ SPOR SPORCULARI KENDİNDEN EMİN

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak faaliyet gösteren ASKİ Spor'da bu günlerde olimpiyat heyecanı yaşanıyor. Ülkeyi gururlandıran bir çok başarıya imza atan ASKİ Spor'un 11 genç sporcusu madalya için Paris'te yer alacak.

Konu ile ilgili konuşan ASKİ Spor Kulübü Genel Koordinatörü Abdullah Çakmar "Halter de de, boksta da, judoda da ve güreşte de iddialıyız. Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'a, Kulüp Başkanımız Yüksel Arslan'a teşekkür ediyorum. Avrupa'nın en iyi modern tesisini yaptılar" diyerek kendilerine sağlanan kolaylıktan duyduğu minneti dile getirdi.

TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ MİLLİLERDE

ASKİ Spor'un Milli Güreşçisi Ali Cengiz'de Paris olimpiyat oyunlarında çocukluktan beri hayalini kurduğu Altın madalyayı kazanıp Ankara'yı ve ülkemizi gururlandırmak istediğini söyledi.

102 sporcudan oluşan Türk olimpiyat kafilesi arkasındaki milyonların desteği ile Paris'te yer alacak. Son olimpiyatlarda 13 madalya kazanan millilerimizin bu sefer nasıl bir sonuca imza atacağı heyecanla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER