ABB'nin Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ‘Açık Hava Sinema Günleri’nde bu hafta da seyirciyle buluştu. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği film gecesinde Süt Kardeşler filmi beğeniye sunuldu.

ABB'nin Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ederken sıcak yaz akşamlarında vatandaşlara film gecesi keyfi yaşatıyor. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam Parkı’nda ‘Açık Hava Sinema Günleri’ düzenleyen ABB, bu hafta yılların eskitemediği ‘Süt Kardeşler’ filmini seyirciyle buluşturdu.

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği sinema günlerinde her hafta farklı bir film gösterime girerken ABB, tüm başkent halkını sandalyeleri ile beraber AOÇ Doğal Yaşam Parkı’nda ağırladı.

ANKARA'DA ‘YILDIZLARIN ALTINDA YEŞİLÇAM GECELERİ' DEVAM EDİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin ‘Sandalyeni kap gel’ sloganıyla düzenlediği ve tüm Başkent halkını davet ettiği ‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’nde Türk sinemasının unutulmaz filmleri Ankaralılarla buluşmaya devam ederken ayrıca ücretsiz mısır, gazoz ve pamuk şeker ikramı da yapılıyor.

ABB'nin Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyorAtatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda film gecelerine katılan vatandaşlar ‘Süt Kardeşler’ filmi ile nostalji yaşadı.
‘Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’nde 14 Eylül'e kadar her cumartesi günü saat 21.00'de gösterilecek filmlere dair takvimde belli oldu. Buna göre;

  • 3 Ağustos Aile Şerefi,
  • 10 Ağustos Bizim Aile,
  • 17 Ağustos Sev Kardeşim,
  • 24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül ise Hababam Sınıfı serisi gösterilecek filmler arasında yer alacak.
SONRAKİ HABER