ABB’nin parklardaki spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin “Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Başkent” sloganıyla başlattığı parklarda spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor.

ABB’nin parklardaki spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kültürel ve sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Modern, huzurlu ve sportif Faaliyetlerle dolu bir yaşam tarzına önem veren ABB, bu faaliyetler kapsamında vatandaşlara birçok sosyal ve sportif faaliyet sağlıyor.

Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşların gelişimi ve sağlığına yönelik faaliyetlere ağırlık vererek, hem güneşli havayı verimli geçirmelerini hem de sağlıklı şekilde yaşamalarına katkıda bulunmak amacıyla pek çok faaliyette bulunuyor.

ABB’nin geçtiğimiz aylarda “Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Başkent” diyerek hayata geçirdiği ve başkentin birçok ilçesindeki parklarda spor etkinlikleri vatandaşların beğenisini kazandı. Ankaralı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu sportif aktiviteler, yaz ayları boyunca da hizmet vermeye devam edecek.

PARKLARDA SPOR ETKİNLİKLERİ NERELERDE VAR?

ABB’nin parklardaki spor etkinlikleri başkentin birçok ilçesinde devam ediyor

Belediye sosyal medya hesapları üzerinden “Başkent her sabah sporla güne sağlıklı başlangıç yapıyor” notuyla parklardaki spor etkinliklerinin devam ettiğini ve hangi saatlerde nerelerde olduğunu bir tanıtım videosu ile birlikte paylaştı.

ABB’nin paylaşımında 17 farklı lokasyonda bulunan park ve rekreasyon alanlarında başlayan “Parklarda Spor” etkinlikleri, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri 08.30-11.00 saatleri arasında ücretsiz şekilde gerçekleşiyor. Parklarda spor etkinlikleri ise Ankara’daki şu ilçe ve parklarda gerçekleşiyor:

Altınpark-Altındağ

Kurtuluş Parkı-Çankaya

Seğmenler Parkı-Çankaya

Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi-Çubuk

Göksu Parkı-Etimesgut

Kelebek Su Parkı-Etimesgut

Şehit Uzman Çavuş Can İnce Parkı- Etimesgut

Necmettin Erbakan Parkı-Kahramankazan

Esertepe Parkı (Esertepe Aile Yaşam Merkezi Önü)- Keçiören

Şafak Tepe Parkı- Mamak

GOP Parkı-Sincan

Harikalar Diyarı Parkı- (3.Kapı Girişi)-Sincan

Yunus Emre Sevgi Parkı- Sincan

Cemre Parkı-Yenimahalle

Erol Kaya Parkı- Yenimahalle

Vedat Dalokay Parkı- Yenimahalle

Zeynepcik Parkı- Yenimahalle

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER