ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı

ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı

ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı

İnsanlığın günümüzde bir çok işi oturduğu yerden gerçekleştirebilmesi, uzaktan çalışma gibi sistemlerin hayatımıza iyice entegre oluşu kilo alınmasında etkili olmaya başlamıştı.

HAFTADA 3 GÜN YAPILIYOR

Ankara halkının sağlığını koruması ve beraber sosyalleşebilmesi adına ABB sağlıklı adımlar sağlıklı başkent hizmetini yeniden aktif etti. Bu hizmette Ankara halkı 17 farklı parkta bir araya gelerek uzmanlar eşliğinde spor yapmaya başladı.

ABB'nin parklarda beraber spor yapma uygulaması bu senede başladı

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün gerçekleşecek bu uygulamaya bugün itibariyle start verildi. Ankaralı Kadınlarda bir araya gelerek uzman eğitmenler ile beraber spor faaliyetlerine bulundu.

TÜM VATANDAŞLARA DAVET

Vatandaşlara eğitim veren uzmanlardan Beden Eğitimi Öğretmeni Esin Yalçın yaptığı açıklamada "Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent, Parklarda Spor Projemiz bugün itibarıyla başlamış durumdadır. Biz de Vedat Dolakay Parkı'nda bulunan Batıkent Kadınlar Lokali'ndeki tüm üyelerimizle birlikte spor yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Vedat Dolakay Parkı'ndaki spor etkinliğimize davet ediyorum" şeklinde konuştu.

SPOR YAPILAN PARKLARIN ADRESLERİ

ABB'nin uzman eğitmenler aracılığı ile spor eğitimi verdiği parkların listesi şu şekilde oldu;

Altınpark, Kurtuluş Parkı, Seğmenler Parkı, Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi, Göksu Parkı, Kelebek Su Parkı, Şehit Uzman Çavuş Can İnce Parkı, Necmettin Erbakan Parkı, Esertepe Parkı (Esertepe Aile Yaşam Merkezi Önü), Şafak Tepe Parkı, GOP Parkı, Harikalar Diyarı Parkı (3. Kapı Girişi), Yunus Emre Sevgi Parkı, Cemre Parkı, Erol Kaya Parkı, Vedat Dalokay Parkı, Zeynepcik Parkı

Spor çalışmalarının yaz boyunca düzenli olarak yapılacağı düşünülüyor. Vatandaşların haberdar oldukça ilgisinin daha da fazla olması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER