ABB’nin lise öğrencilerine özel yaz kampı başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, lise öğrencilerine özel bir yaz kampı başlatıyor. Yeni kampın başlangıcı ve diğer detayları belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

ABB’nin lise öğrencilerine özel yaz kampı başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kültürel ve sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Modern, huzurlu ve kültürel faaliyetlerle dolu bir yaşam tarzına önem veren ABB, bu faaliyetler kapsamında gençlerin de eğitimine yönelik projeler yürütüyor.

Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitiminde, sosyal faaliyetlerle buluşmalarına önem vererek hem bilgi birikimlerini hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla pek çok faaliyette bulunuyor.

ABB’NİN YAZ KAMPI BAŞLIYOR

ABB’nin lise öğrencilerine özel yaz kampı başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği adına öğrenci dostu projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitimde fırsat eşitliği adına öğrenci dostu projelerine bir yenisini daha ekledi.

ABB’nin 8 Temmuz’da başlatacağı yaz kampı, 10,11,12.sınıf ve mezun grupların yanı sıra YKS’ye de ön hazırlık niteliğinde sınava hazırlanacak öğrencilere yönelik olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz Kampı, ücretsiz olarak hizmet verecek.

Kontenjan ile sınırlı Yaz Kampı’nın kayıtları ise bugün itibariyle başladı. 5 Temmuz’a kadar sürecek kayıtlar 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

8 Temmuz’dan itibaren 3 hafta sürecek ve hafta içi her gün 10.00-13.30 saatleri arasında kampa katılan öğrenciler Türkçe, Matematik, Coğrafya, Edebiyat, Kimya, Rehberlik gibi derslerle ilgili bilgilerini öğrenirken bir taraftan da pekiştirme yapacak. ABB’nin Yaz Kampı kayıtları Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER