ABB'nin Hayatımız Cumhuriyet Sergisi Kızılay'da görücüye çıkıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin 101. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde ülke genelinde vatandaşlardan kendilerine Cumhuriyet temalı fotoğraflar göndermelerini istemişti. Başkan Mansur Yavaş'ın çağrısı sonrasında yüzlerce fotoğraf gönderildi.

ABB'nin Hayatımız Cumhuriyet Sergisi Kızılay'da görücüye çıkıyor

Toplumun her kesiminin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hissetmeleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir paylaşımda bulunmuştu. Başkan Yavaş vatandaşların kendilerine Cumhuriyet ve Sen temalı fotoğraf göndermeleri çağrısında bulunmuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN SERGİ ZAMANI

Fotoğrafların dijital medya filminde ve fotoğraf sergisinde kullanılacağını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın çağrısına çok sayıda fotoğraf ile cevap geldi. Hazırlanan fotoğraflardan hazırlanan dijital medya filminin paylaşılmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir paylaşımda bulundu. Başkan Yavaş gelen fotoğraflardan hazırlanan serginin zamanı ve yerini vatandaşlarla paylaştı.

ABB'nin Hayatımız Cumhuriyet Sergisi Kızılay'da görücüye çıkıyor

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı;

"Cumhuriyetimizin 101 yıllık mirasının eşsiz anıları, Türkiye’nin dört bir yanından gelen fotoğraflarla 'Hayatımız Cumhuriyet' sergimizde hayat buluyor. Bu sergide, milletimizin Cumhuriyet’e olan bağlılığını, sevgisini ve coşkusunu her karede hissedeceksiniz. Tüm vatandaşlarımızı, Cumhuriyetimizin gurur dolu izlerini hep birlikte paylaşmaya davet ediyoruz"

ABB'nin Hayatımız Cumhuriyet Sergisi Kızılay'da görücüye çıkıyor - Resim : 2

SERGİNİN ADRESİ BELL OLDU

Sergi Ankara'da insan yoğunluğunun en fazla olduğu yelerden olan Kızılay'da Metro Sanat Galerisinde 27 Ekim-4 Kasım 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER