ABB’nin eczacı adaylarına yönelik kursları tamamlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ankara Eczacı Odası iş birliği ile gerçekleştirdiği Eczane Destek Personel Eğitimi kapsamında gerçekleşen 8 haftalık kursları tamamladı.

ABB’nin eczacı adaylarına yönelik kursları tamamlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ederken eğitim alanındaki çalışmalarını da öncelikli hale getiriyor. Modern, huzurlu ve kültürel faaliyetlerle dolu bir yaşam tarzına önem veren ABB, bu faaliyetler kapsamında gençler kadar iş ihtiyacı olan vatandaşları da birçok eğitim ve kurs programında buluşturuyor.

Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Eczacı Odası iş birliğiyle düzenlediği Eczane Destek Personel Eğitimi’ni tamamladı.

ABB ve Ankara Eczacı Odası iş birliğiyle Başkent Genç Akademi’de gerçekleşen eğitim programında, eczacı adaylarına yönelik 8 haftalık süren kurslar verildi. Programın sonunda ise yeterlilik sınavını başarıyla geçen kursiyer eczacı adayları için sertifikalarının verildiği bir tören gerçekleşti.

ABB’nin eczacı adaylarına yönelik kursları tamamlandı

BAŞARILI KURSİYERLER ECZANELERDE İSTİHDAM EDİLECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacı Odası’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği Eczane Destek Personel Eğitimi kapsamında 8 haftalık süren kurs sonrası, yeterlilik sınavını başarıyla geçen kursiyer ve eczacı adaylarının, sertifikalarını almaları sonrası bu program sayesinde eczanelerde istihdam edilecekleri açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eczane Destek Personel Eğitimi’nin sertifika töreninin bir video ile sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Ankara Eczacı Odası iş birliğiyle düzenlenen “Eczane Destek Personeli Eğitimi” tamamlandı.

Başkent Genç Akademi’de düzenlenen ve 8 hafta süren eğitimleri tamamlayarak yeterlilik sınavında başarılı olan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan Başkentliler, eczanelerde istihdam edilecek.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER