ABB’nin düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor

ABB, Cumartesi günleri düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliğinin devam ettiğini duyurdu. 31 Ağustos Cumartesi saat 21.00'de yeni bir film gösterimi yapılacak.

ABB’nin düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Sandalyeni Al Gel konseptli Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliği devam ediyor.

ADRES ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ

ABB, resmi X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Atatürk Orman Çiftliği’nde eski Türk filmlerinin büyüsüne kapılarak nostalji dolu anlar yaşamak isteyenleri 31 Ağustos saat 21.00’de AOÇ’ye çağırdı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURDU

Sosyal medya hesabından duyuru yapan ABB, patlamış mısır, pamuk şeker ve gazozun ikram edileceğini söyleyen ABB’nin paylaşımı şu şekilde:

“Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri” etkinliğimizde Başkentlilerle buluşmaya devam ediyoruz!

Atatürk Orman Çiftliği’nde, eski Türk filmlerimizin büyüsüne kapılarak nostalji dolu anlar yaşıyor, bu değerli yapıtları gelecek nesillere aktarmak için keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz”

“Sandalyeni Al Gel” etiketi ile paylaşılan tanıtım afişinde Başkentliler 31 Ağustos 2024 saat 21.00’de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’na çağırıldı.

ABB’nin düzenlediği Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri devam ediyor

BİR ÖNCEKİ ETKİNLİK 24 AĞUSTOSTA’YDI

ABB, Yıldızların Altında Yeşilçam Etkinliğini cumartesi günleri düzenlemeye devam ediyor. Son olarak 24 Ağustos tarihinde düzenlenen etkinlik bu hafta 31 Ağustos tarihinde düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte film izleyen vatandaşlara pamuk şeker, mısır ve gazoz ikramı da yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER