ABB'nin dev ekranda milli maç etkinliğine ilgi yüksek oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımı dün akşam Gürcistan ile oynadığı maçla EURO 2024 macerasına başladı. Ankaralılarda kendileri için kurulan dev ekranlarda maç heyecanını hep beraber yaşadı.

ABB'nin dev ekranda milli maç etkinliğine ilgi yüksek oldu

Milli futbol takımımız Almanya'da düzenlenen EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında Gürcistan ile karşılaştı. Milliler baştan sonuna kadar büyük bir heyecana sahne olan maçta rakibini 3-1 yenerek turnuvaya 3 puanla başladı. Maç içinde büyük bir taraftar desteğine sahip olan futbolcularımız maç sonu galibiyeti de taraftarlarla kutladı.

ABB'nin dev ekranda milli maç etkinliğine ilgi yüksek oldu

ANKARALILAR MİLLİ MAÇI AÇIK HAVADA SEYRETTİ

Almanya'ya gitme imkanı olan yüzbinlerce vatandaşta yurdun dört bir yanında milli takımın maçını seyretti. Ankara Büyükşehir Belediyesi'de Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda kurduğu dev ekranlar ile vatandaşların beraber maç izlemesini sağladı.

Milli duyguların tavan yaptığı bol gollü maçı Ankaralılar ile birlikte seyredenler arasında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta vardı. Başkan Yavaş atılan her golde vatandaşlar ile beraber doyasıya sevindi be milli heyecanı yaşadı.

MİLLİ HEYECAN DEVAM EDECEK

Farklı yaş gruplarından vatandaşlar havalarında güzel olmasının etkisiyle sandalyelerini kurarak dev ekrandan maçı seyrettiler. Dev ekranda milli maç izleme etkinliklerinin millilerin diğer maçlarında da yapılması bekleniyor. Ay-yıldızlılar bir sonraki maçını 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile oynayacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER