ABB’nin Benim Hocam’la gerçekleştirdiği YKS Deneme Sınavı’nın kazananları açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Benim Hocam Yayıncılık ve Ne Okusan? adlı web sitesi ile ortak gerçekleştirilen YKS Deneme Sınavı’nın kazananları belli oldu.

ABB’nin Benim Hocam’la gerçekleştirdiği YKS Deneme Sınavı’nın kazananları açıklandı

Sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki faaliyetlerini önemseyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, belediyenin başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Benim Hocam ve Ne Okusan? adlı web sitesinin işbirliği ile geçtiğimiz günlerde, üniversite sınavına girecek öğrencilerin heyecanlarına ortak olmak ve onlara sınav tecrübesi kazandırmak adına Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı gerçekleştirmişti.

YKS sınavına sayılı günler kala Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) geçtiğimiz günlerde Benim Hocam Yayıncılık ve Ne Okusan? adlı web sitesi ile birlikte ortak gerçekleştirdiği 2024 Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı’nın Ankara genelinde ilk üçe giren başarılı öğrencileri açıklandı.

ABB’nin 25-26 Mayıs tarihleri arasında Benim Hocam ve Ne Okusan? Ile ortak gerçekleştirdiği 2024 Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı’nın kazananları belli oldu. ABB, Ankara genelinde ilk üçe giren başarılı öğrencileri sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

ABB’nin Benim Hocam’la gerçekleştirdiği YKS Deneme Sınavı’nın kazananları açıklandı

ABB’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Benim Hocam Yayıncılık ve http://neokusan.com iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz 2024 Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavında Ankara genelinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. Selahaddin Durna - Sincan Aile Yaşam Merkezi

2. Ömer Faruk Kuzey - Sincan Aile Yaşam Merkezi

3. Öykü Yalı - Batıpark Çocuk Kulübü

Sınavlarınızda başarılar dileriz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER