ABB'nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinde spor yapıp doğanın tadını çıkardılar

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri yapılmaya devam ediliyor.

ABB'nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinde spor yapıp doğanın tadını çıkardılar

Ankara’da Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu etkinliklerde vatandaşlar keyifli aktivitelere katılıyorlar. Yarın ve hafta sonunda da devam edecek olan etkinlikler Ankara’da tüm yaş gruplarından vatandaşların katılımı ile gerçekleştiriliyor.

GENÇLER VE GENÇ KALANLAR BİRLİKTE YÜRÜYOR ETKİNLİĞİ YAPILDI!

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bugün “Gençler ve Genç Kalanlar Birlikte Yürüyor” etkinliği yapıldı. Bu etkinliğe her yaş grubundan vatandaş iştirak etti. Etkinlik Çubuk – 1 Rekreasyon Alanı’nda yapıldı. Organizasyona katılan vatandaşlar hem spor yapmış oldular hem de doğanın tadını çıkarma imkanı buldular.

ABB'nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinde spor yapıp doğanın tadını çıkardılar

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

Bugün yapılan etkinlik hakkında EGO Genel Müdürlüğü tarafından şu açıklama yapıldı:

“Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında EGO Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gençler ve Genç Kalanlar Birlikte Yürüyor" etkinliğimiz, Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı'nda, EGO Genel Müdürü Taylan Engin'in de katılımıyla gerçekleştirildi! Etkinlik için bir araya gelen katılımcılar, keyifli aktiviteler eşliğinde hem sporun hem de doğanın tadını çıkardı. Bugün hareketli ve sağlıklı bir yaşam için hep birlikte adım attık!”

YARIN ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK!

Avrupa Hareketlilik Haftası için Ankara’da planlanan etkinlik programı yarın da dopdolu geçecek. 20 Eylül 2024 Cuma Günü için planlanan etkinlik programına göre “İşe Bisikletle Gidiyorum” sosyal medya etkinliği gerçekleştirilecek. Cumartesi ve Pazar günü de geniş katılımlı etkinlikler ile Avrupa Hareketlilik Hafta programı sona erecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER