ABB’nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Çocuklar İçin Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi etkinliği düzenliyor. Etkinliğin bugün saat 10.00’da başlayacağı duyuruldu.

ABB’nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor

EGO Genel Müdürlüğü, etkinliğe ilişkin detayları sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 18 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek olan Çocuklar İçin Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi saat 12.00’ye kadar devam edecek. Düzenlenen etkinlik sayesinde çocukların daha güvenlik bisiklet sürmeleri hedefleniyor.

"ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Yapılan açıklamada etkinliğin adresinin Bisiklet Kampüsü olduğu duyuruldu. İşte yapılan o açıklama:

“Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerimiz devam ediyor!

18 Eylül Çarşamba günü, Bisiklet Kampüsü'nde “Çocuklar İçin Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi" düzenliyoruz. Bu eğitimin amacı, minik katılımcılarımızın güvenli sürüş alışkanlıkları kazanmaları ve bisiklet kullanımı konusunda bilinçlenmeleridir.

Geleceğin bisiklet kullanıcılarını güvenli bir şekilde yetiştirmek için sizleri de etkinliğimize bekliyoruz! Tarih: 18 Eylül Çarşamba

Yer: Bisiklet Kampüsü

ABB’nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor

DİKKAT ÇEKTİ

Bisiklet Kampüsünde Çocuklar İçin Güvenli Bisiklet Sürüş Eğitimi kapsamında düzenlenen etkinliğin saat 10.00 – 12.00 arasında düzenleneceği ifade edildi. Yayımlanan etkinlik afişinde “Paylaşımlı Kamusal alanlarda #ŞehriBirlikteYaşayalım” etiketi dikkat çekti.

Öte yandan düzenlenen etkinliğin çocukların güvenli sürüş alışkanlıkları kazanması açısından önemli bir farkındalık oluşturacağının da altı çizildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER