ABB'den “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı yapılarak gıda güvenirliği ile sürdürülebilir tarım masaya yatırılacak.

ABB'den “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı

Ankara Büyükşehir Belediyesi yine önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Ev sahipliği Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı ile gıda güvenirliği ele alınacak. Son günlerde çokça tartışma konusu olan güvenilir gıda konusunda çözüm önerileri gündeme getirilecek.

GIDA GÜVENLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM KONUŞULACAK

“Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile CHP Tarım ve Ormancılık Politikalarından Sorumlu Gelen Başkan Yardımcılığı tarafından organize edildi. Konferansa katılımcı olarak katılacak olan uzman isimler gıda güvenliği ile sürdürülebilir yarım projelerini ortaya koyarak bunun üzerinde tartışacaklar. Bu tartışmadan çıkacak olan sonuçlar ise bu alanda yapılacak çalışmalara kaynaklık edebilecek.

ÖZGÜR ÖZEL KATILACAK, AÇILIŞ KONUŞMASI MANSUR YAVAŞ’TAN

“Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansının açılış konuşması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılacak. Bu etkinliğe CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılacağı açıklandı. Konferansta çok önemli mesajların verilmesi bekleniyor.

CANLI YAYIN OLACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre “Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım” konferansı 16 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 10:00’da ABB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca bu konferansın yapıldığı yere gidemeyenler etkinliği canlı olarak izleyebilme imkanına da sahip olacaklar. Bu program Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ile ABB TV üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

SONRAKİ HABER