ABB'den ücretsiz Açık Hava Sinema Gösterimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ücretsiz açık hava sinema gösterimlerinin gerçekleştirileceği bilgisini paylaştı.

ABB'den ücretsiz Açık Hava Sinema Gösterimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaz akşamlarında çeşitli etkinlikler yaparak vatandaşların keyifli yaz akşamları geçirmeleri için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), eğitim, sanat, kültür ve daha birçok alandaki çalışmaları ile ön plana çıkıyor. Eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerine önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde kentte huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortam yaratılmak adına faaliyetler yürütülüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi, çeşitli etkinlik, organizasyon ve uygulamalar gerçekleştiriyor.

GÖSTERİMLER ÜCRETSİZ OLACAK

Başkentte yaz akşamları birbirinden farklı etkinliklerle vatandaşlara keyifli ve unutulmaz anlar yaşatıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ücretsiz açık hava sinema gösterimlerinin, Batıpark Çocuk Kulübü'nde başlayacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), X hesabından yaptığı paylaşımla açık hava sinema gösterimlerinin başladığını belirtti. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Ücretsiz açık hava sinema gösterimleri, Batıpark Çocuk Kulübü'nde başlıyor! 4-14 yaş aralığındaki çocuklarımızın aileleri ile katılabileceği sinema etkinliğimize davetlisiniz."

ABB'den ücretsiz Açık Hava Sinema Gösterimi

Paylaşımdaki bilgilerde, ücretsiz açık hava sinema gösterimlerinin 13.07.2024 - 27.07.2024 tarihleri aralığında saat 20.30'da Batıpark Çocuk Kulübü'nde başlayacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER