ABB’den takdir ve teşekkür alan öğrencilere Akçay’da tatil hediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, karnesinde takdir ve teşekkür belgesi olan öğrencilere karne hediyesi olarak bir tatil organizasyonu duyurdu.

ABB’den takdir ve teşekkür alan öğrencilere Akçay’da tatil hediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetleri arasında gençleri de ihmal etmiyor. Belediye, gençlerin yaz sezonunu verimli bir şekilde geçirmesi için çeşitli organizasyonlar yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kültürel ve sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Modern, huzurlu ve kültürel faaliyetlerle dolu bir yaşam tarzına önem veren ABB, bu faaliyetler kapsamında gençleri birçok sosyal alanda buluşturuyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlerin gelişiminde, sanatsal ve sosyal faaliyetlerle buluşmalarına ağırlık vererek, hem bilgi birikimlerini hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla pek çok faaliyette bulunuyor.

ABB’den takdir ve teşekkür alan öğrencilere Akçay’da tatil hediyesi

MUHTEŞEM BİR AKÇAY TATİLİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 12 Haziran’da karne alacak ve karnelerinde takdir, teşekkür belgesi alan 5., 6., 7. sınıf öğrencilerine Akçay’da geçirecekleri eğlenceli bir karne tatili hediyesi düzenliyor. Bu kapsamda takdir ve teşekkür alan ortaokul öğrencileri ABB’nin düzenlediği “Muhteşem Akçay Tatili” adlı organizasyonda, Akçay’da eğlenceli aktiviteler ve deniz keyfiyle unutulmaz bir yaz geçirecek.

ABB’nin Akçay Tatili için kayıtlar 14 Haziran’da başlıyor. Kaydolmak için https://tatilkampi.ankara.bel.tr adresi ziyareti edilebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER