ABB'den patlamış mısır, gazoz ve pamuk şekeri ikramlı açık hava sineması daveti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri için yeni duyuru yayımlandı. ABB'nin ikramlarda bulunacağı etkinlik için yeni saat ve tarih belli oldu.

ABB'den patlamış mısır, gazoz ve pamuk şekeri ikramlı açık hava sineması daveti

Sosyal ve kültürel etkinliklere tüm hızı ile devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi bu etkinliklere bir yenisini daha ekleyeceğini duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Yeşilçam Efsaneleri Açık Hava Sineması için yeni tarih ve saat ilan edilirken tüm Ankaralılar açık hava sinemasına davet edildi.

ABB YEŞİLÇAM EFSANELERİ AÇIK HAVA SİNEMASI NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri de açık hava sineması olarak öne çıkıyordu. Vatandaşların çimlerin üzerinde hep birlikte sinema keyfi yaşamalarını sağlamak adına düzenlenen etkinlik büyük ilgi görürken yeni seans için tarih ve saat verildi.

ABB'den patlamış mısır, gazoz ve pamuk şekeri ikramlı açık hava sineması daveti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Yeşilçam Efsaneleri Açık Hava Sinemamızda Sizlerle... "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" , ikramlarımız olan patlamış mısır pamuk şekeri ve gazozla siz sinemaseverleri bekliyor." denilerek etkinlik tarihi 24 Ağustos 2024 ve saati ise 21:00 olarak açıklandı. Açık hava sineması gösterimi Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER