ABB’den öğrenciler için ücretsiz trafik eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, minik öğrenciler için trafik eğitimi duyurusunu yaptı. Yapılan açıklamada ücretsiz derslerin 9 Eylül ile 8 Kasım tarihleri arasında verileceği duyuruldu.

ABB’den öğrenciler için ücretsiz trafik eğitimi

ABB, resmi X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında eğitimlere katılmak isteyenler için başvuruların belirtilen adres üzerinden online olarak yapılacağı ifade edildi. Öte yandan sınıfça eğitimlere katılım sağlanabileceği duyuruldu.

AKÜLÜ ARABALARLA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Belediye, yapmış olduğu açıklamasında anasınıfı ile ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerine akülü arabalar ile uygulamalı ve teorik trafik eğitimlerinin ücretsiz olarak verileceğini ifade etti. Eğitimlerin bireysel değil, sınıfça verildiğinin altı çizilerek şu açıklama kaydedildi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Merkezinde, anasınıfı ile ilkokul 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerine akülü arabalar ile uygulamalı ve teorik trafik eğitimleri ücretsiz olarak verilecektir. Bireysel başvuruların kabul edilmediği bu eğitimlere sınıf olarak başvuru yapabilir ve öğrenciler sınıf öğretmeni eşliğinde katılabilirler”

ABB’den öğrenciler için ücretsiz trafik eğitimi

DERSLER 8 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK

Eğitimlerin 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacağı ve 8 Kasım 2024 tarihinde sona ereceği ifade edildi. Başvurular https://cocuktrafik.ankara.bel.tr adresi üzerinden online randevu alarak sınıfça eğitime katılabilirsiniz. Detaylı bilgilere erişmek isteyenler için çocuk.trafik.ankara.bel.tr adresi üzerinden inceleme yapabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER