ABB'den Emekliler Haftası'na özel etkinlik

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Emekliler Haftası'na özel bir etkinlik gerçekleştirdi.

ABB'den Emekliler Haftası'na özel etkinlik

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Emekliler Haftası için Batıkent'te bir etkinlik düzenledi. Başkentli emekliler, Batıkent Emekliler Meclisi Tanıtım Toplantısı'nda bir araya geldi.

Başkentliler, emekliler meclisi tanıtım toplantısında bir araya geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), emekli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve sosyal açıdan desteklemek amacıyla Batıkent’te hizmete açılan Emekliler Etkinlik Merkezi’nde kahvaltı gerçekleştirdi. Emekliler Meclisi hakkında bilgilerin verildiği kahvaltı etkinliğinde fikir alışverişinde bulunuldu.

"BAŞKENTLİLER EMEKLİLER MECLİSİ TANITIM TOPLANTISINDA BULUŞTU!"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), eski adı Twitter olan X hesabından konu ilgili ilgili bir paylaşımda bulundu. "Başkentliler Emekliler Meclisi Tanıtım Toplantısında Buluştu!" başlıklı paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı:

"Başkentliler Emekliler Meclisi Tanıtım Toplantısında Buluştu! Emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve sosyal açıdan desteklemek amacıyla Batıkent’te hizmete açtığımız Emekliler Etkinlik Merkezi’nde üyelerimizi kahvaltıda bir araya getirdik. Emekliler Haftası dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikte üyelerimize, yeni hizmet vermeye başlayan Emekliler Meclisi hakkında bilgiler verip fikir alışverişinde bulunduk."

ABB'den Emekliler Haftası'na özel etkinlik

Batıkent’te hizmete açılan Emekliler Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu. Emekli vatandaşlar ise toplantının verimli geçtiğini ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER