ABB’den çölyak hastaları için sıcak simit satışı duyurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi 8 Eylül tarihinde belirlenen saatler arasında Başkent Market GİMAT şubesinde glutensiz simit satışı yapılacağını açıkladı.

ABB’den çölyak hastaları için sıcak simit satışı duyurusu

Çölyak hastalarının glutenli yiyeceklerden uzak durması gerekiyor. Bunun bilincinde olan ABB, sabah saatlerinde bir duyuru yayımladı. Glutensiz simit ve diğer ürünlerin satışının sipariş verilmesi halinde aynı gün içirişinde teslim edileceğini açıkladı.

Online satışların Başkent Market’in resmi web sitesinden yapıldığını ifade eden ABB, hafta içi mesai saatlerinde 0 312 592 93 50 numaralı telefon üzerinden de sipariş verilebileceğini söyledi.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Glutensiz sıcak simit satışı ve sipariş duyurusuna ilişkin şu açıklama yapıldı:

Çölyak hastalarımız için 8 Eylül 2024 Pazar günü 10.00 – 13.00 saatleri arasında Başkent Market GİMAT Şubemizde glutensiz sıcak simit satışı gerçekleştireceğiz. Çölyak hastalarımız etkinlik öncesinde glütensiz sıcak simit ve diğer ürünlerimizden sipariş vermeleri halinde aynı gün ürünleri kendilerine teslim edilecektir.

Müşterilerimiz hafta içi mesai saatlerinde 0 312 592 93 50 numaralı hattımızı arayarak başta simit olmak üzere diğer glutensiz ürünlerimizden de sipariş verebilirler”

ABB’den çölyak hastaları için sıcak simit satışı duyurusu

BAŞKENT MARKET GİMAT ŞUBESİNDE SATIŞ YAPILACAK

Eylül ayı sıcak simit satışı ve siparişi hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapan ABB, siparişlerin belirtilen telefon numarası üzerinden alınabileceğinin de altını çizdi. Öte yandan 8 Eylül Pazar günü 10.00 – 13.00 saatleri arasında da Başkent Market GİMAT şubesinde de glutensiz ürünlerin satışı yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER