ABB'den çiftçiye sıvı gübre desteği: Başvurular başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin gelişimine katkı sunmak amacıyla projelerini sürdürüyor. Kırsal kalkınmayı destekleyen projeler hayata geçmeye devam ederken çiftçilere sıvı gübre desteği sağlanacağı açıklandı ve başvuru bilgileri de verildi.

ABB'den çiftçiye sıvı gübre desteği: Başvurular başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte birbirinden farklı projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Vatandaşlara verilen destekler sürerken kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla bu kez çiftçilere sıvı gübre desteği sağlanacağı açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile pek çok önemli projeye imza atmayı sürdürüyor. Kente çeşitli yatırımlar yapmaya devam eden ABB, kırsal kalkınmayı destekleyen projeleri hayata geçirirken ABB Başkanı Mansur Yavaş da farklı projelere imza atmaya devam ediyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİYE SIVI GÜBRE DESTEĞİ

ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada yerli üreticinin kalkınması ve tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi amacıyla çiftçilere yeni destek müjdesi geldi. ABB çiftçi ve üreticiyi desteklemeye devam ederken söz konusu desteğin detayları belli oldu.

ABB'den çiftçiye sıvı gübre desteği: Başvurular başladı

''Çiftçilerimize Türkiye'nin En Ucuz Sıvı Gübre Desteği!'' ifadelerine yer veren ABB, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız, Başkentli çiftçilerimize destek olmaya devam ediyor! Sıvı gübre desteğimiz için başvurular başladı. Siz de tarımda verimliliği artırmak ve toprağınıza bereket katmak için başvurunuzu hemen yapın!'' ifadelerine yer verdi. Başvuru için ''http://baskenttarim.ankara.bel.tr'' adresinde istenen bilgilerin doldurulması gerektiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER