ABB'den Beypazarı'nda kaya düşmelerine karşı tel kafes çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi il genelinde bakım onarım ve güvenlik çalışmalarına devam ederken bunlardan biri de Beypazarı'nda hayata geçirildi. Kaya düşmelerine karşı tedbir alındı.

ABB'den Beypazarı'nda kaya düşmelerine karşı çalışma

Ankara'da alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi bir yandan da vatandaşların güvenliklerini sağlamak adına tedbirler alıyor. Bu kapsamda Beypazarı İstiklal Mahallesi eski Karaşar-Kıbrıscık kara yolunda yaşanan kaya düşmelerine karşı tel kafes çalışması yapıldı.

BEYPAZARI'NDA ABB'DEN TEL KAFES ÇALIŞMASI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye bağlı İstiklal Mahallesi eski Karaşar-Kıbrıscık kara yolunda güvenlik önlemleri alınıyor. Bu kapsamda yolda kaya düşmelerinin önüne geçmek amacıyla tel kafes çalışması yapılıyor.

Mahalle muhtarı İbrahim Aksoy, çalışma yapılan alanda daha önce kaya düşmeleri görüldüğünü ve kayaların bir evin duvarını yıktığını söyledi. Kaya düşmesinin önüne geçilmesi için bölgede çalışmaların sürdüğünü belirten Aksoy, bu çalışmaların devam etmesini istedi.

Ankara'da alt ve üst yapı çalışmaları ile güçlendirme tedbirleri kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını arttırmış, tespit edilen sorunlar ve talepler üzerine hazırlanan projeler hayata geçirilmeye başlanmıştı. Beypazarı'nda yapılan çalışma vatandaşlar tarafından da yakından takip edilirken bölgede yaşanan sorunların kesin çözümü için uygulamanın devam etmesi ve yolun tamamlanması istendi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER