ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla "Kadın Emeği Pazarı" kurdu. Kadın girişimcilerin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünler Batıkent Rekreasyon Alanı'nda kurulan pazarda satışa sunuldu.

ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Anneler Günü dolayısıyla bir dizi hazırlık yaptı. Anneler Günü kapsamında pazar günü Gençlik Parkı'nda Leman Sam'ın sahne alacağını duyuran ABB, bie de "Kadın Emeği Pazarı" kurdu.

ABB'den yapılan açıklamada kadın girişimcilerin hazırladığı el emeği, göz nuru ürünlerin Batıkent Rekreasyon Alanı'nda kurulan "Anneler Günü Kadın Emeği Pazarı"nda satışa sunulduğu öğrenildi.

ABB'DEN ANNELER GÜNÜ İÇİN BATIKENT REKREAASYON ALANINDA “KADIN EMEĞİ PAZARI”

Pazarın açılış töreni Elvankent Kadın Lokali üyelerinin sergilediği dans gösterisiyle başladı. ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Özlem Süreyya Karaman, törende yaptığı konuşmada, Kadın Emeği Pazarı'na başkentlilerin gösterdiği yoğun ilgiden mutluluk duyduğunu söyledi.

ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı

Anneler Günü dolayısıyla kadınların yaptığı ürünlerin bugün ve yarın Batıkent'te sergileneceğini belirten Karaman, “İçlerinde bize başvuran kadın kooperatifleri ve bireysel girişimci kadınlarımız bulunuyor. Burada amacımız kadınlarımıza ekonomik destek sağlamak.

ABB'den Anneler Gününe özel Kadın Emeği Pazarı - Resim : 2

Vatandaşlarımıza da en azından Anneler Günü hediyelerini buradan almaları için bir fırsat tanımış oluyoruz.” Kadın Emeği Pazarı'nda ürünlerini sergileyen kadınlar ABB Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER