ABB'den anne ve çocuklarına okuma alışkanlığı kazandırmak için okuma atölyesi!

Günümüzde çocukların teknoloji ile daha fazla haşır neşir olmasının kitaplara uzak kalmaları şeklinde yorumlar yapılmasına neden oluyor. Bu konuda harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi hem çocuk hem de anneleri için bir program hazırladı.

ABB'den anne ve çocukları için kitap okuma atölyesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden anneler ve çocuklarının birlikte katılabileceği bir etkinlik duyurdu. Annemle okuyorum adı verilen atölye eğitiminde gençlerin anneleri ile birlikte kitap okuyacağı öğrenildi.

AYDA BİR KEZ BİR ARAYA GELECEKLER

Konu ile ilgili yapılan açıklamada "Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü iş birliğimiz ile periyodik olarak Annemle Okuyorum Projesi kapsamında "Kitap Okuma Atölyesi" gerçekleştiriyoruz. 4.-5.-6.-7.-8. sınıf öğrencileri ve öğrencilerin annelerinin bir araya geleceği kitap okuma atölyesi, her ay bir kez düzenlenecek" denildi.

ABB'den anne ve çocuklarına okuma alışkanlığı kazandırmak için okuma atölyesi!

PROGRAMIN ADRESİ ETİMESGUT OLDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek vee anne-çocuk arasındaki ilişkiyi kuvvetlendirmeyi amaçlayan atölye, Etimesgut Elvankent Aile Yaşam Merkezinde yapılacak. Başvurular 10 Ekim'de atölyenin verileceği yerde yüz yüze alınacak. İlk ders ise 27 Ekim saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

ANNE VE ÇOCUKLARININ KİŞİSEL GELİŞİMİNE KATKI

ABB ve Başkent Üniversitesi iş birliği sayesinde yapılan bu etkinlik ile annelerin ve çocuklarının aynı anda okuma alışkanlığı kazanmasında kendilerine yardımcı olunacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER