ABB'den Ankaralılara Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Korkankorkmaz konseri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ücretsiz konser ve kültür sanat etkinliklerine tüm hızı ile devam ederken bunlardan bir ide Keçiören'de düzenlenecek. ABB'den Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Korkankorkmaz konseri için tarih açıklandı.

ABB'den Ankaralılara Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Korkankorkmaz konseri!

Ankara'da düzenlenen kültür sanat etkinlikleri ve halk konserleri yoğun ilgi görmeye devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi sevilen isimlerlerle vatandaşları bir araya getiriyor. 29 Ekim konserleri peş peşe açıklanırken ilçe belediyelerin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi de konser programını duyurmuştu. Ankara'da 29 Ekim günü sahne Ebru Gündeş'in olacak. Ebru Gündeş AOÇ'de Ankaralılarla buluşacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'DEN KEÇİÖRENDE ÜCRETSİZ KONSER!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile 26 Ekim tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan konser duyuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Türk Halk Müziğinin değerli sanatçıları Sabahat AKKİRAZ ve Hüseyin KORKANKORKMAZ başkentlilerle buluşuyor. Tüm halkımız davetlidir." denilerek düzenlenen konsere herkes davet edildi.

ABB'den Ankaralılara Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Korkankorkmaz konseri!

Konser 26 Ekim 2024 günü saat 14:00'te düzenlenecek. Ovacık 614. Sk. No: 1'de düzenlenecek olan konsere tüm Ankaralılar davet edildi. Konserde Sabahat Akkiraz ile birlikte Hüsetin Korkankorkmaz sahne alacak. Yine Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ankara Şube Semah Topluluğu'da gösteri düzenleyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER