ABB'den alternatif güzergah duyurusu: 24 Ekim'den itibaren geçerli

ABB'den başkentliler için önemli bir duyuru geldi. Yapılacak olan yol aktarım çalışması sebebi ile vatandaşların yarından itibaren alternatif güzergahları kullanması istendi.

ABB'den alternatif güzergah duyurusu: 24 Ekim'den itibaren geçerli

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden başkentlileri bilgilendirdi. Yapılan açıklamada yarından itibaren İvedik Yakacık bağlantı yolu köprüsünde yol aktarımı yapılacağı ifade edildi.

ABB, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında İvedik Yakacık bağlantı yolu köprüsünde, Çevre Otoyolu İstanbul istikametinde yol aktarımı yapılacağı belirtildi. Bu sebeple trafiğin çift yönlü olarak havalimanı istikametinden sağlanacağı açıklandı. Vatandaşların bu noktada alternatif güzergahları kullanması gerektiği duyuruldu.

ABB RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

Trafiğe çıkan başkentlilerin mağdur olmaması amacıyla duyuru yapan ABB, 24 Ekim tarihinden itibaren yapılacak yol çalışması hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“DUYURU

24.10.2024 tarihi itibarıyla;

İVEDİK - YAKACIK bağlantı yolu köprüsünde,

Çevre Otoyolu İstanbul istikametinde yol aktarımı yapılacak olup trafik çift yönlü olarak Havalimanı istikametinden sağlanacaktır.

Bu kapsamda alternatif güzergâhları kullanınız”

ABB'den alternatif güzergah duyurusu: 24 Ekim'den itibaren geçerli

ALTERNATİF GÜZERGAH DUYURUSU

Vatandaşların mağdur olmaması sebebi ile İvedik Yakacık bağlantı yolu köprüsünde, Çevre Otoyolu İstanbul istikametinde yol aktarımı çalışması yapılması sebebi ile trafiğin çift yönlü olarak havalimanı istikametinden verileceği belirtildi. Mağdur olunmaması açısından vatandaşların alternatif güzergahları kullanması istendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER