ABB'den Açık Hava Sinema Günleri! Her cumartesi Yeşilçam geceleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Açık Hava Sinema Günleri düzenleyerek vatandaşlara unutulmaz yaz akşamları yaşatıyor.

ABB'den Açık Hava Sinema Günleri! Her cumartesi Yeşilçam geceleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankaralı vatandaşlar ile Türk sinemasının unutulmaz filmlerini bir araya getiriyor. ABB'nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleriyle Ankara'da yaz akşamları, keyifli ve eğlenceli geçiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentlileri ücretsiz kültür-sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor. Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda “Açık Hava Sinema Günleri” düzenlemeye başladı. “Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla düzenlenen “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri”nde Türk sinemasının unutulmaz filmleri Ankaralılarla bir araya geliyor. ABB tarafından düzenlenen etkinlik, , yaz boyunca her hafta cumartesi günleri gerçekleşecek.

ABB'den Açık Hava Sinema Günleri! Her cumartesi Yeşilçam geceleri!

Havaların ısınmasıyla kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen Parklarda Sanat Var etkinlikleri, Mehteran Gösterisi, karma sergiler ve Gençlik Parkı Sanat Günleri ile vatandaşların dopdolu bir yaz geçirmesini sağlayan Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı şimdi de “Açık Hava Sinema Günleri” düzenlemeye başladı.

“Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda başlatılan “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri” etkinliğinde ilk olarak; Adile Naşit, Münir Özkul ve Şener Şen’in yanı sıra Türk Sineması’nın pek çok sevilen oyuncusunu bir araya getiren “Neşeli Günler” filmi izleyiciyle buluştu. Ankaralılar, son gösterimin yapılacağı 14 Eylül tarihine kadar her cumartesi akşamı saat 21.00’de farklı bir unutulmaz Yeşilçam Filmi ile buluşacak.

GÖSTERİLECEK FİLMLER VE TARİHLERİ

- 27 Temmuz- Süt Kardeşler

- 3 Ağustos- Aile Şerefi

- 10 Ağustos- Bizim Aile

- 17 Ağustos- Sev Kardeşim

- 24, 31 Ağustos

-7, 14 Eylül- Hababam Sınıfı Serisi

Havaların ısınmasıyla yaz akşamlarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmesi vatandaşların yüzünü güldürüyor. Açık havada sinema etkinliğini duyan vatandaşlar ise etkinliğe yoğun bir katılım gösteriyor. Vatandaşlar, bu tarz etkinliklerden dolayı mutlu olduklarını belirtiyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER