ABB Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri Hababam Sınıfı serisi ile devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin açık hava sineması etkinliği tüm hızı ile devam ediyor. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bu hafta Hababam Sınıfı serisi gösterimde olacak...

ABB Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri Hababam Sınıfı serisi ile devam ediyor

Yaz aylarının gelmesiyle sıcak havalardan bunalan Ankaralılar parklara akın ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi'de sosyal aktivitelerini arttırmıştı. Bunlardan biri de açık hava sineması olarak öne çıkmıştı. Açık havada film izlemek isteyen kişiler için ABB "Yıldızların Altında Yeşilçam Sineması Keyfi" etkinliğini başlatırken yeni haftanın filmi de belli oldu.

ANKARALILAR YEŞİLÇAM FİLMLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi hesabından yapmış olduğu paylaşım ile yeni haftanının Yeşilçam filmini duyurdu. Yapılan paylaşımda "Yaz akşamlarında "Yıldızların Altında Yeşilçam Sineması Keyfi" devam ediyor.

Açık hava sineması etkinliğimizde bu hafta, "Sev Kardeşim" Başkentli sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle buluştu.

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri";

24 - 31 Ağustos ve 7 - 14 Eylül "Hababam Sınıfı Serisi" ile devam edecek." denilerek yeni haftanını filminin Hababam Sınıfı Serisi olacağını duyurdu.

ABB Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri Hababam Sınıfı serisi ile devam ediyor

Hababam Sınıfı serisini açık havada izlemek isteyen Ankaralılar Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda bir araya gelecekler. 24-31 Ağustos ve 7-14 Eylül tarihleri arasında Türk sinema tarihine damga vuran ve hala her yayımlandığında izlenme rekorları kıran Hababam Sınıfı serisi ABB tarafından Ankaralı sinemaseverlere ulaştırılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER