ABB Yeşilçam filmi gösterimleri ile nostaljik anlar yaşatıyor

Türkiye'nin 1970 ve 1990'lı yıllar arasında çekilen sayısız filmi ve o filmlerde yer alan oyuncular bugün bile hafızalardan silinmiyor. Tekrar tekrar izlenen filmler o dönemlere nostaljik bir yolculuk yapma hissiyatı veriyor.

ABB Yeşilçam filmi gösterimleri ile nostaljik anlar yaşatıyor

Yeşilçam filmleri popülerliğinden hiç bir şey kaybetmeden izlenmeye devam ediliyor. Türk sinemasının önde gelen isimleri canlandırdıkları roller ile on yıllar sonrasında dahi insanlara duygusal anlar yaşatabiliyor.

Vatandaşların Yeşilçam filmlerine duyduğu ilgiden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz akşamlarına özel bir etkinlik başlattı. Her Cumartesi akşamı yapılan açık hava sinema etkinliğinde Yeşilçam filmleri izletilerek Ankara halkına güzel bir deneyim yaşatılmaya başlandı.

ABB Yeşilçam filmi gösterimleri ile nostaljik anlar yaşatıyor

"HER CUMARTESİ BEKLİYORUZ"

Konu ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm vatandaşları Cumartesi akşamları yapılan bu organizasyona davet etti. ABB "Açık havada, birbirinden güzel Türk filmleriyle zamanda yolculuk yapmaya ne dersiniz? Sizleri, nostalji dolu bu keyifli gösterimlere her hafta cumartesi bekliyoruz" diyerek çağrısını yaptı.

Her yaştan Ankaralının katılabildiği bu programda ABB ücretsiz olarak ikramlarda bulunuyor. Günlük hayatın yoruculuğu ve havaların verdiği bunalmadan dolayı keyifli an geçirmek isteyen başkentliler Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda buluşabilecek.

Gösterinin yaz ayları boyunca devam etmesi ön görülüyor. ABB'nin yaz boyunca çağrısını yineleyerek insanları film gösterimlerine davet etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER