ABB Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm kura çekilişi sonuçları isim listesi 24 Ekim 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi için kura çekilişi yapıldı. Mamak Derbent Mahallesi 5. etap kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilecek?

ABB Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm kura çekilişi sonuçları isim listesi 24 Ekim 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Derbent Mahallesi 5. etap projesi kapsamında hayata geçirilen konutlarda hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlendi. Kura çekimi saat 10:00 itibariyle başlarken çekiliş sonuçları Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden de takip edilebilecek.

MAMAK DERBENT MAHALLESİ 5. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 24 EKİM 2024!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Derbent mahallesinde (5.etap) 52117 ada 1 parsel üzerinde inşaatı tamamlanan binaların zemin katlarında bulunan 80 ve 120 m²’lik konutlarile,Dutluk mahallesinde (7.etap) 52257 ada 4 parsel üzerinde inşaatı devam eden binaların alt ve üst zemin katlarında bulunan 100 m²’lik konutların hak sahipleri, Noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir." diyrek kura tarihini duyurmuştu.

ABB Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm kura çekilişi sonuçları isim listesi 24 Ekim 2024

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekimi saat 10:00 itibariyle başlarken kura çekilişi Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu Hipodrom Caddesi No: 5 D Blok Yenimahalle adresinde yapıldı. Kura çekilişinde hak sahipleri isim listesini ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden de öğrenebilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER