ABB Yaz okulları kayıtları başlıyor!

Ankara'da Kurban Bayramı tatili sürecinin sonuna gelinmesinin ardından yaza özel olarak aktiviteler yapılmaya devam ediliyor. Okullar açılana kadar uzun süreli başka bir tatil döneminin olmayışından dolayı gençler tatilde vaktini geçirmenin yollarını arıyor.

ABB Yaz okulları kayıtları başlıyor!

Ankara'da yaşayan gençlerin en verimli çağlarında bilgilerini artırması ve zararlı alışkanlıklardan uzak durması ardından sportif programlar hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi de önemli bir açıklamaya imza attı. Belediye yönetimi Yaz okullarının kayıtlarının yarın itibariyle başlayacağını duyurdu.

KAYITLAR BAŞLIYOR

İngilizce'den robotik kodlamaya, gitardan jimnastiğe pek çok kursun yer alacağı yaz okullarına ilginin yüksek olacağı tahmin ediliyor. Kayıtların 24 Haziranda, derslerin ise 1 Temmuz'da başlayacağını duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi kursların üyelere ücretsiz olacağını duyurdu.

ABB Yaz okulları kayıtları başlıyor!

Kayıt için ABB'ye bağlı Aile Yaşam Merkezleri, Gençlik Merkezleri ve Çocuk Kulüplerine gidilebilecek ya da büyükşehir belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden bilgi alınabilecek.

BİLGİ VE ARKADAŞLIK

Kurslar gençlerin gelişimi açısından önemli yönler barındırıyor. Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimler ile Ankara gençliğinin yeni hobi ve yeteneklere sahip olması amaçlanıyor. Kurslara katılan bireyler yeni sosyal ortamlara girme fırsatı yakalarken, farklı arkadaşlıklar kurma imkanına sahip oluyor.

Konu ile ilgili olarak yakın zamanda yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Aynı anda eğitim verilebilecek insan sayısının az olmasından dolayı vatandaşların kayıt için acele etmesi gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER