ABB yaz boyunca mehter gösterisi düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz sezonu boyunca belirli günler ve saatler arasında mehter gösterisi düzenleyeceğini açıkladı.

ABB yaz boyunca mehter gösterisi düzenleyecek

Sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu konudaki çalışmaları devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi ilçede sanat ve kültür dolu bir ortam yaratmak adına kentte çeşitli faaliyetler yürütüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal ve kültürel alanda yaptığı faaliyetler devam ediyor. Belediyenin kültür sanat ve müziği sevdirmeye yönelik yaptığı etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) “Yaz Boyunca Mehter Gösterisi” adını verdiği etkinlikler kapsamında Temmuz-Ağustos aylarını kapsayacak yaz sezonu boyunca mehter gösterisi düzenleyeceğini açıkladı. ABB’nin düzenleyeceği gösteriler belirli günler ve saatler arasında Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

BAŞKENTTE MEHTER ŞÖLENİ

ABB yaz boyunca mehter gösterisi düzenleyecek

ABB’nin yaz boyunca düzenleyeceği mehter gösterileri, her hafta Salı ve Cumartesi günleri düzenlenecek. Salı ve Cumartesi günleri düzenlenecek mehter gösterilerinin 16.00-16.45 saatleri arasında yapılacak olmak üzere belirlendi.

ABB tarafından her hafta düzenlenecek Yaz Boyunca Mehter Gösterisi etkinliği, 16.00-16.45 saatleri arasında Salı günleri Ulus 100. Yıl Meydanı ve Cumartesi günleri ise Ankara Kalesi’nde başkentli müzikseverlerle buluşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER